Ομολόγησε ο 15χρονος τη δολοφονία του 6χρονου στην Κομοτηνή΄.

Ομολόγησε ο 15χρονος που προσήχθη ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του εξάχρονου αγοριού που αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής, στον συνοικισμό Ρομά Αλαν Κουγιού της Κομοτηνής.

Ο 15χρονος που είναι επίσης Ρομά και κωφάλαλος, όπως και το θύμα, συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Αδιευκρίνιστο παραμένει προς το παρόν το κίνητρο του δράστη.

Το σώμα του 6χρονου δεν φέρει εμφανή τραύματα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κομοτηνής, που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του εξάχρονου προήλθε από ασφυξία.

Ο 6χρονος αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από τον πατέρα του.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε κρύψει το παιδί στην αυλή εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο κέντρο της πόλης. Ο ίδιος, σύμφωνα με τοπικά μέσα, φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο.

About kymaeditor

Check Also

Λόγγος Αιγίου: Συνελήφθη ο 65χρονος για το φόνο της συντρόφου του και του 26χρονου γιου της – Ποια τα σενάρια για τα κίνητρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του διπλού φονικού που συγκλονίζει τον Λόγγο Αιγιαλείας, καθώς ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *