Περιπολικό της αστυνομίας έξω από το ξενοδοχείο "Πεντελικόν", Δευτέρα 25 Μαΐου 2015. Κλείνει ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Αττικής, το Πεντελικόν στην Κηφισιά, έπειτα από 88 χρόνια λειτουργίας, λόγω οικονομικών προβλημάτων, μετά την απόφαση του νέου ιδιοκτήτη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ρόδος: Συνελήφθη 40χρονος Βέλγος με εκατοντάδες διαμάντια.

Εκατοντάδες διαμάντια προσπάθησε να εισάγει στη Ρόδο 40χρονος Βέλγος, ερχόμενος στο νησί από το Μαρμαρίς της Τουρκίας. Ο Βέλγος εντοπίστηκε από υπαλλήλους του Τελωνείου Ρόδου, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε.

Εκατοντάδες διαμάντια προσπάθησε να εισάγει στη Ρόδο 40χρονος Βέλγος, ερχόμενος στο νησί από την Τουρκία. Ο Βέλγος εντοπίστηκε από υπαλλήλους του Τελωνείου Ρόδου, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε.

Αρχικά βρέθηκαν στην αποσκευή του δύο διαμάντια μεγάλου μεγέθους και σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι είχε κρυμμένες στο εσώρουχό του τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν 19 διαμάντια μεσαίου μεγέθους, 559 μικρού μεγέθους, 58 κοσμήματα και 15 γραμμάρια χασίς.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα

About kymaeditor

Check Also

Νέος σεισμός στην Εύβοια – Αισθητός και στην Αττική

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22:48 στη Βόρεια Εύβοια, κοντά στο Προκόπι, στο πλαίσιο της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *