intervisual.gr

Χορήγηση δωροεπιταγών και τροφίμων από τον ΟΛΠ .

Με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων, η ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης χορήγησε τρόφιμα και δωροεπιταγές σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων της ευρύτερης περιοχής μέσω των κοινωνικών δομών των γειτονικών Δήμων.

Επίσης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. οργάνωσε Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων και ειδική τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών και φοιτητών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Captain Fu Chengqiu, απεύθυνε ευχές σε όλους και δήλωσε ότι βασική προτεραιότητα της ΟΛΠ Α.Ε. είναι τα θετικά αποτελέσματα από την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά να διαχέονται σε όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών.

About kymaeditor

Check Also

Θάνατος επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Πειραιά

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *