Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη Λακωνία

Δεν έχουν αναφερθεί τυχόν ζημιές από την σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή περίπου στις 09:10 απόψε σε πολλές περιοχές της Λακωνίας, όπως είπε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Μονεμβασιάς, Ηρακλής Τριχείλης.

Επίσης, ούτε στην Πυροσβεστική υπάρχουν αναφορές για ζημιές, όμως οχήματα από πυροσβεστική υπηρεσία Μολάων και το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Νεάπολης πραγματοποιούν περιπολίες, για εντοπισμό τυχόν προβλημάτων.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε εννέα χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Νεάπολης Βοιών.

About kymaeditor

Check Also

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των ανώτατων δικαστών και εισαγγελέων για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία των ανώτατων εισαγγελέων και αρεοπαγιτών για τη νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου. Πρώτοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *