Καταιγίδα σάρωσε τη δυτική Θεσσαλονίκη

Καταιγίδα προκάλεσε προβλήματα στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, υπόγεια πλημμύρισαν κι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους , το βράδυ της Πέμπτης.

Η ισχυρή βροχόπτωση που συνοδευόταν από δυνατές ριπές ανέμων έπληξε -κυρίως- τον Εύοσμο, την Ευκαρπία, το Ωραιόκαστρο και την Ευκαρπία.

Μέχρι αυτήν την ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία συνεχίζει τις αντλήσεις υδάτων ενώ νωρίτερα πραγματοποίησε απεγκλωβισμούς οδηγών από οχήματα.

Μεγάλοι όγκοι νερού κατέκλυσαν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου με συνέπεια να ακινητοποιηθούν οχήματα, ενώ στην εσωτερική περιφερειακή της πόλης αυτοκίνητο κόλλησε στα νερά και η οδηγός χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί.

Την ίδια ώρα, ζημιές φαίνεται πως έχουν υποστεί κτήρια και υποδομές στο Ωραιόκαστρο. Εξαιτίας της βροχόπτωσης κεντρικοί δρόμοι στο πολεοδομικό συγκρότημα μετατράπηκαν σε ποτάμια και η κίνηση των οχημάτων διεξαγόταν με δυσκολίες.

About kymaeditor

Check Also

Δίστομο: To Oλοκαύτωμα και τα εγκλήματα των ναζί τον Ιούνιο του 1944

Ήταν 10 Ιουνίου 1944, όταν η ναζιστική θηριωδία στοίχισε εκείνη την αποφράδα ημέρα, 218 ανθρώπινες ζωές στο Δίστομο. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *