“Πάρτι” παρανομιών στις μονιμοποιήσεις υπαλλήλων στο Δημόσιο

“Όργιο” παράνομων νομιμοποιήσεων στο δημόσιο δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των ελέγχων που κάνουν οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης αφού δεκάδες μετατροπές συμβάσεων παρουσιάζουν «προβλήματα» που αφορούν κυρίως στον προαπαιτούμενο χρόνο προϋπηρεσίας.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, τα περισσότερα αφορούν στον προαπαιτούμενο χρόνο προϋπηρεσίας και στη γνησιότητα δικαιολογητικών.Σε ορισμένες υπηρεσίες οι περιπτώσεις παρατυπιών στις μετατροπές των συμβάσεων δεν είναι απλά μια και δυο αλλά πολλές περισσότερες.

Οι δήμοι που κάνουν ¨”πρωταθλητισμό”

Οι πλέον καραμπινάτες περιπτώσεις είναι οι εξής:

Δήμος Ρεθύμνου: Από τον έλεγχο 98 συμβάσεων έχουν εντοπιστεί προβλήματα σε 68 περιπτώσεις

Δήμος Ασπροπύργου: Σε 420 συμβάσεις υπάρχουν ενδείξεις για προβλήματα στο 30% αυτών

Υπουργείο Πολιτισμού: Εντοπίζονται παρατυπίες σε περισσότερες από 480 νομιμοποιήσεις από το σύνολο των 1.720 φακέλων που εξετάζονται.

Δήμος Αθηναίων: Εχουν εντοπιστεί 63  υπάλληλοι με πλαστά πτυχία, εκ των οποίων οι 35 ήδη απολύθηκαν. Για τους υπολοίπους 28 βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ.

About kymaeditor

Check Also

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στα Αμπελάκια Σαλαμίνας

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί της Κυριακής σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Αμπελάκια Σαλαμίνας. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *