Σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε το παιδί του γιατί ζήλευε τη γυναίκα του

Συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση δολοφονίας της μικρής Άννυ από τον βιολογικό της πατέρα παραχώρησε η Ελληνική Αστυνομία και τα όσα είπώθηκαν σοκάρουν την κοινή γνώμη. Από τα πιο επίσημα χείλη, επιβεβαιώθηκε αυτό που από χθες όλοι ψιθύριζαν. Το πτώμα της Αννυς δεν θα βρεθεί ποτέ. Επιπλέον αναφέρθηκε ότι η μητέρα της 4χρονης  είχε έναν φίλο στη Γερμανία, ο οποίος της έδινε χρήματα και φαίνεται πως ο δράστης τη ζήλευε, επομένως ανοικτό είναι το ενδεχόμενο το κίνητρο της δολοφονίας να είναι η ζήλια.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για το φρικαλέο έγκλημα με θύμα την 4χρονη Αννυ, αναφέρθηκε ότι με βάση το χρόνο του εγκλήματος αλλά και τα τρόπο που προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα της μικρής ο πατέρας της, εκτιμάται έως και αδύνατη η εύρεση της σορού του παιδιού.

Επίσης κατά την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει ανάμιξη της μητέρα της μικρής Αννυς. «Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η μητέρα γνώριζε τι είχε συμβεί», ελέχθη χαρακτηριστικά.

Στην ενημέρωση ξετυλίχθηκε το χρονικό της εξαφάνισης, από την καταγγελία της μητέρας, το ταξίδι των γονιών της μικρής Αννυς στη Βουλγαρία, οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσαν κατά τη διάρκεια των καταθέσεών τους στον ανακριτή, αλλά και όσα μπορούσαν να λεχθούν για τη δολοφονία.

Ως στοιχείο που δεν είχε αναφερθεί ξανά αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έγινε γνωστό, καθώς η μητέρα της μικρής Αννυς έλειπε από τις 20 Μαρτίου στη Γερμανία, η μικρή έμεινε για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων με τη γιαγιά της, την μητέρα του παιδοκτόνου στου Ρέντη και ακολούθως, τις ημέρες του Πάσχα πήγε στο σπίτι του πατέρα της στη Μιχαήλ Βόδα.

Το έγκλημα εκτιμάται ότι έγινε κάπου ανάμεσα στις 8 και 9 Απριλίου, ενώ όπως έγινε γνωστό από την ενημέρωση της αστυνομίας ο δράστης αφού εξαφάνισε τη σορό της μικρής με τον τρόπο που όλοι γνωρίζομε επιχείρησε να καθαρίσει το σπίτι του από τα αίματα με ειδικά καθαριστικά. Επίσης, ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το παιδί ήταν άρρωστο, ή έπασχε από κάτι.

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός, ότι όπως έγινε γνωστό ο πατροκτόνος, αμέσως μετά τη δολοφονία πούλησε το καροτσάκι και την κούνια της κόρης του.

About kymaeditor

Check Also

ΕΛΑΣ: Ενημέρωση σχετικά με νέα ψευδεπίγραφη – απατηλή ιστοσελίδα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των επιτήδειων να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες, με διακινούμενη ψευδεπίγραφη – απατηλή ιστοσελίδα, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *