Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Εγκαίνια της Κινητής Δανειστικής Βιβλιοθήκης

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας ανοίγει επίσημα τις πόρτες της Κινητής Δανειστικής Βιβλιοθήκης και σας καλεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, στο Πάρκο “Ανδρέας Παπανδρέου” (Σελεπίτσαρι), στην Αμφιάλη.

Συγγραφείς παιδικών βιβλίων θα παρουσιάσουν τα βιβλία τους με βιωματικό τρόπο. Εκπαιδευτικά παιχνίδια, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, εργαστήρια και άλλες δράσεις θα πραγματοποιούνται από τις 10:30 το πρωί.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/4/2024

✓ Από τις 10:30 κλόουν θα υποδέχονται τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, κερνώντας τους γλυκά και χυμούς. Πολύχρωμες φούσκες και μπαλόνια θα πλημμυρίσουν τον χώρο και όλα τα παιδιά θα απασχολούνται με δράσεις.

✓ 12:00 Η παιδική βιβλιοθήκη «Μυρσίνη Ζορμπά», με την «Πλανόδια Βιβλιοθήκη», θα υλοποιήσει βιωματικό εργαστήριο για τα δικαιώματα των παιδιών και τις διαφορετικές μορφές των βιβλιοθηκών.

✓ 13:00 Η συγγραφέας Φραντζέσκα Αλεξοπούλου – Πετράκη θα παρουσιάσει το βιβλίο της: «Και Πίσω Πάλι», συνδυάζοντας βιωματικό παιδικό εργαστήριο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/4/2024

✓ Από τις 10:30 θα υλοποιούνται επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για παιδιά.

✓ 11:00 «Ο δάσκαλος σε δύο ρόδες» ψάχνει να βρει «Πού πήγαν τα βιβλία». Οι συγγραφείς Μαρία Ανδρικοπούλου και Δήμητρα Φώτου, θα υλοποιήσουν διαδραστικές αφηγήσεις των βιβλίων τους με εργαστήρια, παιχνίδια και γρίφους.

✓ 12:30 Ο συγγραφέας Απόστολος Πάππος θα παρουσιάσει τη δράση: «Παίζοντας με τα βιβλία: Όταν τα βιβλία δεν είναι μόνο διάβασμα»

 

  • Click to enlarge image PROGRAMMA_BIBLIOAYTOKINHTO.jpg
  • Click to enlarge image PROGRAMMA_BIBLIOAYTOKINHTO_1.jpg

About kymaeditor

Check Also

Alimos Classic Car Sunday V την Κυριακή 26 Μαΐου

Ατμόσφαιρα γιορτής και ύφος μονοήμερης εκδρομής θα επικρατήσει στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου την ερχόμενη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *