Αυτοδιοίκηση

Δήμος Νίκαιας -Ρέντη: 40 στρέμματα πράσινο – αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη

Του · · 1 λεπτό ανάγνωσης
Ένας τεράστιος χώρος αναψυχής και άθλησης δρομολογήθηκε , με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής.
Με προϋπολογισμό €10.000.000 από τα οποία τα 7 εκ. θα είναι χρηματοδότηση της Περιφέρειας, αναμένεται να ολοκληρωθεί  σε δύο χρόνια από τώρα, ώστε να μπορεί να αποδοθεί στους δημότες.
Πλάι στο κλειστό γυμναστήριο, «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, ανακαινίζεται πλήρως ο στίβος, δημιουργείται ένα προπονητήριο ποδοσφαίρου, αναψυκτήριο, αποδυτήρια, ένας μεγάλος διάδρομος για τρέξιμο και πεζοπορία, 250 θέσεις στάθμευσης και φυσικά πολύ πολύ πράσινο γύρω-τριγύρω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Έτσι, ένα μεγάλο κομμάτι γης αλλάζει τα δεδομένα αυτού του βιομηχανικού κομματιού και μεταμορφώνει προς το καλύτερο, την πόλη .
Σαράντα στρέμματα γης, στην παλιά χαβούζα όπως την ήξεραν οι Ρεντιώτες, επιτέλους, θα αποδοθούν στους δημότες.
Μόλις 2 χιλ. από την κεντρική πλατεία του Ρέντη και 1 χιλ. από τα Άσπρα Χώματα θα δώσει μεγάλη ανάσα στην ευρύτερη περιοχή.
Κοινοποίηση