Δήμος Νίκαιας-Ρέντη : Αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου στον Πλάτωνα

Οι εργασίες ριζικής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου στον Πλάτωνα συνεχίστηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα και σήμερα είναι έτοιμο να υποδεχθεί με τις σύγχρονες δομές του, τις αγωνιστικές δράσεις στα αθλήματα πισίνας.
“Δυστυχώς, η εξελισσόμενη ενεργειακή κρίση εξ αιτίας της οποίας, το κόστος λειτουργίας του Κολυμβητηρίου έχει σήμερα εξαπλασιαστεί -τα χρήματα που πληρώσαμε όλο το 2021 τα δώσαμε φέτος στους πρώτους δύο μήνες του 2022- επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του σε δυσθεώρητα ύψη, κι αυτό μας υποχρεώνει να προωθούμε όπου χρειάζεται και μπορούμε ενεργειακές παρεμβάσεις για να μετριάσουμε τις δαπάνες λειτουργίας του.
Έτσι, λοιπόν, μετά τις 800.00 € ποσό με το οποίο ολοκληρώσαμε πέρυσι το έργο, συνεχίζουμε φέτος αντικαθιστώντας όλους ανεξαιρέτως τους προβολείς της οροφής καθώς και τους πλάγιους με λάμπες LED και παράλληλα,
• Αγοράσαμε και ήδη τοποθετήθηκε σύγχρονος ηλεκτρονικός πίνακας για τη διεξαγωγή των αθλητικών αγώνων.
• Βάφτηκαν: οι εσωτερικές επιφάνειες της πισίνας, τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της εξέδρας καθώς και όλη εξέδρα.
• Διαπλατύναμε την είσοδο για τις ανάγκες προσβασιμότητας των οχημάτων εντός του κολυμβητηρίου.
Στο μεταξύ, οι εργασίες υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, κ. Λευθέρη Χατζηπαυλίδη, συνεχίζονται γιατί το Κολυμβητήριο του Πλάτωνα, απαιτεί διαρκή επαγρύπνηση και άμεσες παρεμβάσεις.
Είμαστε υπερήφανοι για το έργο που παραδίνουμε στην αθλητική κοινότητα της πόλης μας και κυρίως, γιατί καταφέραμε σε εποχή μεγάλης ενεργειακής κρίσης να συμβάλουμε στην εξοικονόμηση οικονομικών πόρων αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.¨, αναφέρει ο δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, Γ, Ιωακειμίδης.

About kymaeditor

Check Also

Πρόγραμμα “Άθληση για Όλους” από τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Ευκαιρίες άθλησης σε δημότες και κατοίκους προσφέρει η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγ. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *