Δήμος Νίκαιας -Ρέντη: Εγκαινιάστηκαν σε ιδιόκτητο χώρο τα Δημοτικά Ιατρεία Νίκαιας

Εγκαινιάστηκαν και ήδη λειτουργούν τα Δημοτικά Ιατρεία Νίκαιας στο νέο ιδιόκτητο χώρο τους, πάνω από το 6ο ΚΑΠΗ της πόλης, στην οδό Εφέσου 84. Μέχρι και πριν λίγο καιρό, τα Δημοτικά Ιατρεία λειτουργούσαν από το 2011 σε νοικιασμένο χώρο στη Νίκαια, επί της οδού Βοσπόρου και ο Δήμος , από εδώ και πέρα δεν θα έχει καμία οικονομική υποχρέωση τόσο για τα Δημοτικά Ιατρεία όσο και για τα ΚΑΠΗ.
Στο Ρέντη, τα Δημοτικά Ιατρεία λειτουργούν από το 1996 επί της οδού Μπαλτατζή 32.
“Όπως κι άλλες φορές είχα την ευκαιρία να πω, το κτίριο, είναι δωρεά του συμπολίτη μας, Μιχάλη Αργυρόπουλου και φυσικά χρειάστηκαν αρκετές επισκευαστικές παρεμβάσεις για να μπορούν να λειτουργούν ως Δημοτικά Ιατρεία.” δήλωσε ο δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης.
Το ενδιαφέρον στοιχείο των Δημοτικών Ιατρείων μας είναι ότι εκτός από τις παρεχόμενες γνωστές υπηρεσίες, προστέθηκαν κι άλλες, όπως: Λογοθεραπεία για παιδιά, Ψυχολογική στήριξη για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, Δωρεάν Φαρμακευτική Περίθαλψη για Ανασφάλιστους και Κλινικός διαιτολόγος για ασθενείς με σοβαρά νοσήματα.
Τέλος, να σημειώσω ότι τα Δημοτικά Ιατρεία της πόλης μας διαθέτουν την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή και φυσικά το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό και με την αναβάθμιση που έγινε, είναι βέβαιο ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας θα καλύψουν αρκετές ανάγκες ασφαλισμένων και ανασφάλιστων.

About kymaeditor

Check Also

Υποβρύχιος καθαρισμός στο λιμάνι του Πόρου

Ένας ακόμα υποβρύχιος καθαρισμός στο λιμάνι του Πόρου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22.6.2022 από την Aegean …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *