Δήμος Πειραιά: Αναπλάσεις πρασίνου και φυτεύσεις εποχιακών λουλουδιών

Σε αναπλάσεις πρασίνου και φυτεύσεις εποχιακών φυτών, λουλουδιών και δένδρων προχώρησε ο Δήμος Πειραιά σε πλατείες, κήπους και διάφορα σημεία της πόλης, προκειμένου να υπάρξει περισσότερο πράσινο και να είναι καθαροί, λειτουργικοί και περιποιημένοι οι κοινόχρηστοι χώροι στον Πειραιά.

Οι παρεμβάσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στις πλατείες Καραϊσκάκη, Κοραή, Κωσταράκου, Νεράιδας και Γιαννοπούλου από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Πρασίνου.

Επιπλέον,  ολοκληρώθηκαν εκτεταμένες αναπλάσεις στην νησίδα της οδού Μιαούλη ομορφαίνοντας το σημείο, καθώς και στη νησίδα της οδού Θηβών. Παράλληλα έγιναν εργασίες για την εγκατάσταση αυτόματου συστήματος ποτίσματος, την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, τη συντήρηση στα παγκάκια και τοποθέτηση νέων, κ.ά.

About kymaeditor

Check Also

Τιμητική βράβευση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη από τον Σύλλογο Απανταχού Καρπαθίων

Ο Σύλλογος Απανταχού Καρπαθίων βράβευσε χθες, κατά την ετήσια εκδήλωσή του, τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *