Δήμος Πειραιά: Παράταση έως 15 Σεπτεμβρίου για αιτήσεις οικονομικής στήριξης επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία

Παρατείνεται για 15 ημέρες η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων των πειραϊκών επιχειρήσεων για χρηματοδότηση στη δράση: «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στον Δήμο Πειραιά».

Η σημαντική αυτή δράση του Δήμου Πειραιά έχει ως  στόχο τη στήριξη της οικονομίας και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην πόλη σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας του Covid-19, έχει μεγάλη ανταπόκριση από τις πειραϊκές επιχειρήσεις, ενώ την έχουν «αγκαλιάσει» και τη στηρίζουν τα επιμελητήρια και οι παραγωγικοί φορείς της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη μεγαλύτερη προσέλευση  των επιχειρήσεων λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, δίνεται παράταση στην κατάθεση των αιτήσεων έως την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 15:00.

Υπενθυμίζεται ότι η δράση είναι ενταγμένη στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την προγραμματική περίοδο 2014 – 2020, με συνολικό προϋπολογισμό ύψους 7.000.000 ευρώ.

Η χρηματοδότηση καλύπτει κεφάλαιο κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης για το έτος 2019, με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 1.500,00€ και μέγιστο τα 20.000,00€.

Οι επιχειρήσεις απευθύνονται στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά, το οποίο συντάσσει δωρεάν τον φάκελο υποβολής της πρότασης για τη δράση,   ενώ παράλληλα παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση στο site του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά: https://piraeusbsc.gr/

About kymaeditor

Check Also

Δημήτρης Κατσικάρης για τον Πειραιά- Μια υποψηφιότητα εγνωσμένου κύρους

Με Δύναμη και Εμπιστοσύνη, για τον Πειραιά των ανοιχτών οριζόντων, για τη Νίκαια-Ρέντη, Κορυδαλλό, Κερατσίνι-Δραπετσώνα, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *