Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά: Ορισμός διοικητικών συμβουλίων ΟΠΑΝ,ΚΟΔΕΠ,ΔΗΡΑΠ

Η σημερινή  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά , θα πραγματοποιηθει διά τηλεδιάσκεψης,  για λόγους διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας,  ώρα 16:30  για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

 1. 1. Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.), του Δήμου Πειραιά.

Εισηγήτρια: Χαραλαμπία Ζηλάκου

 

 1. 2. Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.).

Εισηγήτρια: Χαραλαμπία Ζηλάκου

 

 1. 3. Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. Δημοτική  Ραδιοφωνία Δήμου Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π.).

Εισηγήτρια: Χαραλαμπία Ζηλάκου

 

 1. 4. Ορισμός Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Πειραιά με τον αναπληρωτή του και δύο εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων με τους αντίστοιχους αναπληρωτές τους.

Εισηγήτρια: Ασπασία Αλιγιζάκη

 

 1. 5. Ορισμός Διαχειριστών των λογαριασμών του Δήμου μας στις Τράπεζες και ορισμός χρηστών των κωδικών e-banking καθώς και πληρωμών μέσω win bank.

Εισηγήτρια: Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου

 

 1. Έγκριση διατύπωσης σύμφωνης γνώμης ως προς την διαδικασία τροποποίησης της δράσης “Επιχορήγηση Ν.Π. Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά ΚΟ.Δ.Ε.Π., για την υλοποίηση του έργου ΕSTIA 2021:Στεγαστικό πρόγραμμα για αιτούντες διεθνή προστασία στο Δήμο Πειραιά” του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου, με κωδικό ΟΠΣ 5076711.

Εισηγήτρια: Χαραλαμπία Ζηλάκου

 

 1. Υποβολή αιτήματος στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη για την Αυτοδίκαιη άρση απαλλοτρίωσης στο ακίνητο ιδιοκτησίας του Δήμου μας επί της οδού Αργυροκάστρου στο Ο.Τ. 75/Τ.19.

Εισηγητής: Χαρουτιούν Μαρκαριάν

 

 1. Απένταξη από το Περιουσιολόγιο (Ε9) του Δήμου δύο ακινήτων επί των οδών α) Εφέσου 26 και Γέμελου & β) Μαιζώνος 24-28 προοριζόμενων για δημιουργία Παιδικών Σταθμών.

Εισηγητής: Χαρουτιούν Μαρκαριάν

 1. Λύση της σχέσης έμμισθης εντολής του δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω Αγγελόπουλου Ιωάννη του Κωνσταντίνου (αρ. 165 παρ. 7 του Ν. 3584/2007).

Εισηγήτρια: Χαραλαμπία Ζηλάκου

 

 1. Δανεισμός στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) έργων του λαϊκού Καλλιτέχνη Σταμάτη Λαζάρου που ανήκουν στις συλλογές της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, προκειμένου να εκτεθούν στην ομαδική εικαστική έκθεση ‘Ρεμπέτικο’ που διοργανώνει σε τρεις χώρους, στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, στο Κέντρο Τεχνών και στο Ολύμπια-Δημοτικό Μουσικό Θέατρο ‘Μαρία Κάλλας’ για το χρονικό διάστημα από 2 Φεβρουαρίου έως 3 Απριλίου 2022.

Εισηγήτρια: Ειρήνη Νταϊφά

 

 1. Έγκριση πρακτικών της Γνωμοδοτικής Επιτροπής και επαναπροσδιορισμός του πίνακα κατάταξης, μετά τις διαγραφές βρεφών και νηπίων, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας.

Εισηγήτρια: Χαραλαμπία Ζηλάκου

 

 1. Κατάργηση θέσης περιπτέρου και αποξήλωση του κουβουκλίου επί της Ακτής Δηλαβέρη αρ. 2.

Εισηγητής: Γρηγόριος Καψοκόλης

 

 1. Καταστροφή και ανακύκλωση άχρηστου υλικού που βρίσκεται στα 17ο Νηπιαγωγείο, 17ο Δημοτικό και Πρότυπο Γυμνάσιο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά.

Εισηγητής: Χαρουτιούν Μαρκαριάν

 

 1. Καταστροφή και ανακύκλωση άχρηστου υλικού που βρίσκεται σε υπηρεσίες του Δήμου.

Εισηγητής: Χαρουτιούν Μαρκαριάν

About kymaeditor

Check Also

Απαγόρευση θαλάσσιας κυκλοφορίας σε περιοχές αρμοδιότητας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά

Από το Γραφείο Γενικής Αστυνομίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ανακοινώνεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *