Το Σάββατο 4/10 ώρα 17.30 & 21.00 και την Κυριακή 5/10 ώρα 20.00, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση ”Όσα Παίρνει ο’Ανεμος”, όσοι δεν την πρόλαβαν ως τώρα.
Πρόκειται για τις τελευταίες παραστάσεις της μεγάλης επιτυχίας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη. Η παράσταση- φαινόμενο, με το ρεκόρ των 16.000 θεατών μέσα σε ενάμιση μήνα παραστάσεων, που έγινε sold out από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε και που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, κερδίζοντας κοινό και ειδικούς, επέστρεψε το φθινόπωρο, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για τα 130 χρόνια από την ίδρυσή του.
Μπείτε στο μαγικό κόσμο του αμερικανικού νότου μέσα από 30 εντυπωσιακές εικόνες και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας στο https://www.more.com/gr-el/tickets/theater/osa-pairnei-o-anemos-1.
Μια τολμηρή θεατρική πρόταση που από τον πρώτο λεπτό σε στοιχειώνει. Δεν πρόκειται απλώς για θεατρική διασκευή. Μιλάμε για ιστορική διόρθωση. Μια ρήξη. Μια απαραίτητη θεατρικήπαράβαση που τολμά να μετατρέψει τη σκηνή σε τόπο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.
Πειραϊκό Κύμα Τρέχουσες ειδήσεις και νέα Πειραιά