Στον εξαφανισμένο από τις 6 Φεβρουαρίου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη ανήκει τελικά το πτώμα που βρέθηκε , σε προχωρημένη σήψη, λίγο μετά τις 07.00 το πρωί κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, που βρίσκεται κοντά στη λίμνη Παμβώτιδα αλλά και κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή.
Τη σορό εντόπισε ζευγάρι – κάτοικοι της περιοχής. Άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του. Δίπλα από τη σορό εντοπίστηκε ένα μαχαίρι.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πτώμα φέρει τραύμα στον καρπό του. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει από την ιατροδικαστική έρευνα και επίσημα η ταυτότητα του νεκρού.
Πηγές αναφέρουν ότι ο νεκρός φορά μπλούζα με το χαρακτηριστικό σήμα ITALIA, στοιχείο που παραπέμπει στον εξαφανισμένο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς αυτό το σήμα έφερε η μπλούζα του, όταν εξαφανίστηκε.