Έφυγε από τη ζωή ο Οδυσσέας Γιαγλιτζόπουλος . Αν η κάθε περιοχή έχει το γαστρονομικό της τοπόσημο, τα σουβλάκια του Καράμπαμπα και ο αείμνηστος Οδυσσέας Γιαγλιτζόπουλος καθόρισαν για πολλές δεκαετίες την εστίαση στη Δραπετσώνα.
Ο Οδυσσέας Γιαγλιτζόπουλος υπήρξε ένας ήπιος άνθρωπος και τίμιος επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Μικρά Ασία. Ιδρυτής του ‘Καράμπαμπα’ υπήρξε ό επίσης Μικρασιάτης θείος του από τον οποίο παρέλαβε ο Οδυσσέας την επιχείρηση και τη γιγάντωσε .
Για εμάς , τους Πειραιώτες δυτικά των γραμμών του τραίνου, ο Οδυσσέας χόρτασε τις μαθητικές κοπάνες με τα σουβλάκια του αλλά και τις σαββατιάτικες οικογενειακές εξόδους. Προσωπικά είχα την τύχη , μεγαλώνοντας να τον συναναστραφώ κοινωνικά και να εισπράξω την καλοσύνη και την πραότητα του.
Τη σύζυγο και τις κόρες του συλλυπούμαι ειλικρινά.
Κώστας Κατσιβαρδάκος