Στιγμιότυπο από το σπίτι επί της οδού Βοσπόρου στη Νίκαια, όπου 50χρονος σκότωσε την 54χρονη συζυγό του, τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2023. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Έγκλημα στη Νίκαια: Προφυλακιστέος ο 50χρονος συζυγοκτόνος

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος ο καθ΄ ομολογίαν δράστης του στραγγαλισμού 54χρονης στη Νίκαια.

Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Νωρίτερα ο 50χρονος γυναικοκτόνος έπαθε κρίση πανικού ενώ βρισκόταν στο γραφείο του εισαγγελέα.

Ο 50χρονος φέρεται να υποστήριξε: «Γύρισα σπίτι τα ξημερώματα… είχα καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ τόσο εκείνη την βραδιά όσο και την προηγούμενη ημέρα. Με τη γυναίκα μου τσακωθήκαμε και ενώ ήταν στον καναπέ την σκότωσα».

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 5.20 τα ξημερώματα της Κυριακής (22/1) ο 50χρονος τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του.«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου…» φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς. Μπαίνοντας στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή, με σημάδια στο λαιμό.

Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οφείλεται, σε στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της.

Το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, 13 ετών σήμερα, που ζει στο σπίτι συγγενικού της προσώπου.

Πηγή:ert news

About kymaeditor

Check Also

Χωρίς ταξί η Αθήνα σήμερα

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα, Πέμπτη 23 Μαρτίου, οι οδηγοί Ταξί μετά από απόφαση του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *