Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για το ατύχημα σε αγώνα Motocross – Σε κρίσιμη κατάσταση οι τραυματίες

Ελεύθεροι, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες για το σοβαρό ατύχημα με τους δύο τραυματίες στη διάρκεια αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, στην πίστα των Γιαννιτσών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη 1.20 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν 16χρονος αναβάτης που συμμετείχε στον αγώνα έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας σε ένα από τα άλματά του, με συνέπεια το δίκυκλο να πέσει στην περίφραξη, όπου προσέκρουσε σε μεταλλική κολώνα, τραυματίζοντας σοβαρά τους δύο τεχνικούς υποστήριξης.

Οι τραυματίες, ένας 16χρονος κι ένας 27χρονος, διακομίστηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά καθώς η κατάστασή τους αξιολογήθηκε σοβαρή μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο αναβάτη και τον 60χρονο υπεύθυνο του αγώνα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γιαννιτσών τούς άφησε ελεύθερους ενόψει της ολοκλήρωσης της προανάκρισης, την οποία διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πέλλας για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν.

Φωτό αρχείου

Πηγή: ΑΜΠΕ

About kymaeditor

Check Also

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση στην εφετειακή απόφαση για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα το 2017

Στην υπόθεση της φονικής πλημμύρας στη Μάνδρα Αττικής το 2017 που έχασαν τη ζωή τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *