Ελβετία: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς στην πόλη Σιόν

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας άλλος τραυματίστηκε από πυροβολισμούς στην πόλη Σιόν της Ελβετίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο ύποπτος, ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος, έριξε πολλούς πυροβολισμούς σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες στη Σιόν, μια πόλη περίπου 35.000 κατοίκων, στη νοτιοδυτική Ελβετία.

Η αστυνομία δήλωσε ότι τα κίνητρα του δράστη είναι άγνωστα. “Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, ο δράστης γνώριζε τον τα θύματά του“, ανέφερε η αστυνομία.

Η Ελβετία, μια χώρα περίπου 9 εκατομμυρίων κατοίκων, έχει υψηλή ποσοστό οπλοκατοχής. Η Small Arms Survey, μια οργάνωση με έδρα την Ελβετία, που παρακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις στην ένοπλη βία, εκτιμά ότι ο αριθμός των πυροβόλων όπλων στην κατοχή των πολιτών ανέρχεται σε 2,3 εκατομμύρια.

Πηγή: Reuters, ert news

About kymaeditor

Check Also

Αεροδρόμιο Φρανκφούρτης: Τουλάχιστον 10 τραυματίες όταν υποχώρησε ο πρόσθιος τροχός και κατέρρευσε το ρύγχος Boeing 787

Αρκετά μέλη του προσωπικού τραυματίστηκαν όταν ο πρόσθιος τροχός ενός Boeing 787 υποχώρησε απροσδόκητα σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *