Email του ΚΚΕ εμφανίζεται σε προσπάθεια ηλεκτρονικής – τραπεζικής απάτης

Στη γνωστή προσπάθεια τραπεζικής απάτης ή άλλων κακόβουλων ενεργειών μέσω email, που ειδικά το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε έξαρση, εμφανίστηκε τις προηγούμενες ημέρες διεύθυνση email του ΚΚΕ και συγκεκριμένα το [email protected], που αντιστοιχεί στην Κομματική Οργάνωση Πειραιά.

Το συγκεκριμένο κακόβουλο μήνυμα, με θέμα: “Έγγραφα Μεταβίβασης”, εμφανίζεται να υπογράφεται επώνυμα από τραπεζικό στέλεχος και δήθεν να προωθείται από την Κομματική Οργάνωση Πειραιά, έχει στόχο να παραπλανήσει τους παραλήπτες του να το ανοίξουν, κινδυνεύοντας έτσι να τους υποκλαπούν τραπεζικοί κωδικοί ή άλλα προσωπικά δεδομένα ή και οι υπολογιστές τους να μολυνθούν από ιούς.

Το ΚΚΕ και οι Οργανώσεις του ασφαλώς και δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα κακόβουλα email και συνιστούν σε όσους τα λαμβάνουν να μην ανοίγουν τα μηνύματα και κανένα άλλο αρχείο ή σύνδεσμο που περιλαμβάνεται σε αυτά.

About kymaeditor

Check Also

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό

Αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 9μιση το βράδυ η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη γραμμή 3 του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *