Η τελευταία συναυλία των Black Sabbath- τίμησαν τον Diogo Jota

Το Σάββατο (5/7) με τίτλο “Back To The Beginning”, το θρυλικό heavy metal συγκρότημα Black Sabbath λέει το οριστικό αντίο τους στο κοινό. Η αποχαιρετιστήρια συναυλία δόθηκε  στο Μπέρμιγχαμ . Ο Όζι Όσμπορν και η υπόλοιπη παρέα συναντήθηκαν στη σκηνή για τελευταία φορά,  στο Μπέρμιγχαμ, την 5η Ιουλίου.

Η συναυλία αυτή ήταν πολλά παραπάνω από ένα ιστορικό ορόσημο, για ένα μουσικό είδος που ετοιμάζεται να διηγηθεί επί σκηνής 55 χρόνια εξαιρετικά πλούσιας και θρυλικής πορείας.

Πέρα από τη συγκίνηση χιλιάδων θεατών για το τέλος του θρυλικού συγκροτήματος, οι Black Sabbath έδωσαν λίγο χρόνο από δικό τους «αντίο» για να αποχαιρετίσουν τον Diogo Jota, τον ποδοσφαιριστή της Liverpool που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο σκορπώντας παγκόσμια θλίψη.

Φωτογραφία του Diogo Jota, στην οποία φορούσε τη φανέλα της βρετανικής ομάδας, εμφανίστηκε στις οθόνες του μεγάλου stage, σε μια πράξη αποχαιρετισμού των Black Sabbath στον σπουδαίο παίκτη.

About kymaeditor

Check Also

Αεροδρόμιο Φρανκφούρτης: Τουλάχιστον 10 τραυματίες όταν υποχώρησε ο πρόσθιος τροχός και κατέρρευσε το ρύγχος Boeing 787

Αρκετά μέλη του προσωπικού τραυματίστηκαν όταν ο πρόσθιος τροχός ενός Boeing 787 υποχώρησε απροσδόκητα σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *