Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: η AFS Intercultural Programs προσφέρει σε μαθητές Λυκείου από την Ελλάδα την ευκαιρία να σπουδάσουν στο εξωτερικό

Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), η AFS Intercultural Programs προσφέρει και πάλι στους μαθητές Λυκείου από την Ελλάδα την ευκαιρία να σπουδάσουν στο εξωτερικό, μέσα από πλήρεις και μερικές υποτροφίες.

Οι προορισμοί για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 περιλαμβάνουν την Αργεντινή, την Ιαπωνία, τις Φιλιππίνες, τη Σερβία, την Τυνησία και πολλές άλλες χώρες.

«Η ευκαιρία να σπουδάσω στο εξωτερικό μου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψω έναν εντελώς νέο κόσμο και να αλληλεπιδράσω με πολλούς ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα και πολιτισμούς», δήλωσε η Ναταλία Μάλλωση, η οποία συμμετείχε στο πρόγραμμα διεθνούς ανταλλαγής στον Καναδά το 2021. «Βλέπω τον ρόλο μου στην AFS, εκτός από το να είμαι φοιτήτρια, ως «influencer» για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ως πραγματική πρέσβειρα της χώρας μου, της ιστορίας, των εθίμων και του λαού μας».

«Το ΙΣΝ είναι υπερήφανο που συνεχίζει να υποστηρίζει την AFS, προκειμένου να παρέχει στους Έλληνες μαθητές Λυκείου την ευκαιρία να έρθουν σε ουσιαστική επαφή με άλλους ανθρώπους και άλλους πολιτισμούς. Καθώς ο κόσμος μας συνεχίζει σταδιακά να «ξανανοίγει» και το πρόγραμμα εισέρχεται στο τρίτο του έτος, προσβλέπουμε σε ακόμη περισσότερους Έλληνες μαθητές που θα συμμετάσχουν σε προγράμματα ανταλλαγών, μέσα από πλήρεις ή μερικές υποτροφίες», δήλωσε η Casey Russo, από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δωρεών του ΙΣΝ. «Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για ολόκληρη την ομάδα της AFS, η οποία εργάστηκε επιμελώς κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους για να προσφέρει ασφαλείς και συναρπαστικές εμπειρίες στους μαθητές».

About kymaeditor

Check Also

Κλειστά τα πάρκα της Αττικής – Απαγόρευση κυκλοφορίας σε άλση και δάση

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα (21/6) τα πάρκα και τα άλση που βρίσκονται στην ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *