Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καρναβαλική παρέλαση στη Νίκαια, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην περιοχή της Νεάπολης όπου χιλιάδες πολίτες όλων των ηλικιών συμμετείχαν με ενθουσιασμό, χαρίζοντας χρώμα και ζωντάνια στην πόλη. Τα αποκριάτικα άρματα, οι εντυπωσιακές στολές και η θετική ενέργεια των καρναβαλιστών έκαναν αυτή την παρέλαση μοναδική. Η γιορτή κορυφώθηκε με τη συναυλία του συγκροτήματος 48 Ores, στην πλατεία Διαμάντως Κουμπάκη (Σπάθα) χαρίζοντας ένα μουσικό πάρτι στην καρδιά της πόλης.
Το Καρναβάλι συνεχίζεται και την επόμενη Κυριακή 2 Μαρτίου στις 12.00 μ.μ. με την καρναβαλική παρέλαση στον Ρέντη επί της οδού Φλέμινγκ. Μετά τη λήξη της παρέλασης θα ακολουθήσει συναυλία στην κεντρική πλατεία Ρέντη με την Στέλλα Κονιτοπούλου.
Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη ολοκληρώνει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του με τα παραδοσιακά Κούλουμα, την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου από τις 11 .00 π.μ. στο πάρκο Μπιχάκη (Μπιχάκη και Αγ. Άννης) και με την Αγγελική Κονιτοπούλου σε μια συναυλία Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής όπου θα προσφερθούν και Σαρακοστιανά εδέσματα.