Κλιματιζόμενος χώρος από το δήμο Πειραιά ,λόγω ανόδου της θερμοκρασίας

 

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Πειραιά εξαιτίας της ανόδου της θερμοκρασίας, με βάση το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Ε.Μ.Υ..

Συγκεκριμένα,  θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, ως κλιματιζόμενος χώρος, από   αύριο, Τετάρτη 14/7/2021   μέχρι και το πρωί του Σαββάτου 17/7/2021,  η δομή φιλοξενίας αστέγων «Υπνωτήριο Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης» του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, για τη φιλοξενία των πολιτών,  (Μυκάλης 51, Καμίνια. Τηλέφωνα  επικοινωνίας: 216 8003076, 216 8003077).

 

Επιπλέον, σε κατάσταση ετοιμότητας τίθενται και οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες του δήμου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

 

Σημειώνεται ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού στη δομή τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. και εφαρμόζονται όλα τα μέτρα πρόληψης ενάντια στον ιό SARS COV -2.

 

About kymaeditor

Check Also

Πειραιάς: PADEL FESTIVAL 2026 Μεγάλη γιορτή αθλητισμού στην πλατεία Κοραή

Σε ένα ανοιχτό γήπεδο αθλητισμού και ψυχαγωγίας, μετατρέπεται από τις 18 έως τις 21 Ιουνίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *