Ημέρες θάλασσας

Μάντης/Καγιαλής στην 6η θέση στο Παγκόσμιο 470

Πολύ καλά εξελίσσεται για τα ελληνικά χρώματα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 470 που διεξάγεται στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας, καθώς δύο σκάφη βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα της γενικής των ανδρών μετά από επτά ιστιοδρομίες. Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής πήραν την 14η και τη 13η θέση στις τελευταίες δύο κούρσες, με αποτέλεσμα να είναι πλέον έκτοι στη γενική με 49 βαθμούς ποινής. Από την πλευρά τους, οι Βασίλης Παπουτσόγλου και Ιωάννης Ορφανός τερμάτισαν στην πέμπτη και την όγδοη θέση και «σκαρφάλωσαν» στην ένατη θέση της γενικής με 60 βαθμούς ποινής μεταξύ 29 σκαφών.

Στις γυναίκες, οι Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη και Αιμιλία Τσουλφά πήραν μια ενδέκατη και μια εικοστή θέση και βρίσκονται στην 20ή θέση της γενικής με 82 βαθμούς ποινής, ενώ οι Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου τερμάτισαν στην όγδοη και την 12η θέση στις τελευταίες δύο κούρσες, με αποτελέσμα να κατέχουν την 22η θέση μεταξύ 27 σκαφών στη γενική με 87 βαθμούς ποινής.

Στο μεταξύ, ανεβαίνει ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα RSX, το οποίο επίσης διεξάγεται στη Βιλαμούρα. Μετά από τέσσερις κούρσες ο Έλληνας ιστιοπλόος είναι δέκατος μεταξύ 39 σκαφών με 28 βαθμούς ποινής, ενώ στις γυναίκες η Κατερίνα Δίβαρη είναι 19η μεταξύ 22 σκαφών με 48 βαθμούς ποινής.

Πηγή:ΑΜΠΕ

About kymaeditor

Check Also

Αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό ο Ντούσκος

Ο Στέφανος Ντούσκος, κατέκτησε το τέταρτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής, στην πόλη Μπλεντ της Σλοβενίας, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *