Μύκονος – Κατεδαφίζουν αυθαίρετες κατασκευές γνωστού μπαρ

Στη Μύκονο, οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά νωρίς το πρωί και στην γνωστή παραλία Ψαρού κατεδαφίζουν αυθαίρετες κατασκευές πασίγνωστου μπιτς μπαρ.

Το κλιμάκιο των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος είχε εντοπίσει σημαντικές αυθαιρεσίες και το σχετικό πρωτόκολλο κατεδάφισης είχε εκδοθεί από τις 19 Απριλίου. Το κατάστημα μάλιστα έχει σφραγιστεί από τις 10 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν γκρεμίζεται το σύνολο του κτηρίου αλλά κάποιες προσθήκες και τα τμήματα που χτίζονταν την ώρα που οι επιθεωρητές έφθασαν στο σημείο. Υπάρχουν και άλλα κτήρια, για τα οποία δεν έχει ολοκληρωθεί η έκθεση των επιθεωρητών Περιβάλλοντος και θα πρέπει να υπάρξουν διευκρινήσεις.

Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες πάντως έχουν προσφύγει στο εφετείο ζητώντας αναστολή κατεδάφισης προκειμένου να λειτουργήσουν τουλάχιστον κατά τη θερινή σεζόν.

Πηγή:ert news

About kymaeditor

Check Also

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στα Αμπελάκια Σαλαμίνας

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί της Κυριακής σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Αμπελάκια Σαλαμίνας. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *