Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία αύριο για τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωράει αύριο Παρασκευή (21/3) η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης  ( ΠΟΕ- ΟΤΑ) με αίτημα τη μονιμοποίηση των με αίτημα τη μονιμοποίηση των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές των Δήμων που απασχολούνται σε προγράμματα ΕΣΠΑ.

Για αύριο στις 11 π.μ. έχει προγραμματιστεί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας (Δραγατσανίου 8). Θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η κινητοποίηση αυτή συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα της Κοινωνικής Εργασίας, ενισχύοντας το αίτημα των κοινωνικών λειτουργών για αναγνώριση του ρόλου τους και για την προάσπιση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αφού έλαβε υπόψη της την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στηρίζει την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία και καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

About kymaeditor

Check Also

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι με έναν νεκρό

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Χαλάνδρι νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *