Νέος Σταθμός για τα Aσθενοφόρα του ΕΚΑΒ εντός της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών του ΟΚΑΑ στον Ρέντη

Μετά από προσπάθεια και συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του ΟΚΑΑ, η Διοίκηση του ΕΚΑΒ ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα δημιουργίας σταθμού προσωρινής στάθμευσης των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, εντός της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Η δράση αποτελούσε και αίτημα του Προέδρου των χονδρεμπόρων του ΣΕΚΛΑ για τις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών, οι οποίες είναι ένα από τα σημαντικότερα κέντρα Fresh Food Logistics στην Ελλάδα, όπου περίπου 10.000 άτομα έμποροι, αγοραστές, εργαζόμενοι και μεταφορείς δραστηριοποιούνται σε καθημερινή βάση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ κ. Απόστολος Αποστολάκος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Προέδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου και τα υπόλοιπα στελέχη του ΕΚΑΒ που εργάστηκαν άοκνα για την υλοποίηση του έργου.

Ο ΟΚΑΑ, εκτός από τον χώρο στάθμευσης, παρέχει χώρο και όλες τις αναγκαίες διευκολύνσεις για την παραμονή των διασωστών του ΕΚΑΒ, για όσο χρόνο παραμένουν στις εγκαταστάσεις της Λαχαναγοράς.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας με το ΕΚΑΒ προβλέπονται και περαιτέρω δράσεις, όπως η διεξαγωγή σεμιναρίων ενημέρωσης και εκπαίδευσης των υπαλλήλων και συνεργατών του ΟΚΑΑ για την παροχή πρώτων βοηθειών και για την χρήση του απινιδωτή που ήδη διαθέτει ο ΟΚΑΑ, σε περίπτωση που απαιτηθεί εντός των εγκαταστάσεων του Οργανισμού.

Η Διοίκηση του ΟΚΑΑ ΑΕ συνεχίζει τις προσπάθειές της, θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζόμενων, των εμπόρων και των αγοραστών και την διαρκή βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας προς όλους.

 

About kymaeditor

Check Also

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ξάνθη

Τραγικό θάνατο βρήκαν σήμερα το πρωί τέσσερις άνθρωποι -δύο άνδρες και δύο γυναίκες – που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *