Ημέρες θάλασσας

Νίκαια: Η ιστορική αγορά της οδού Τσαλδάρη αλλάζει όψη

Η ιστορική αγορά της Νίκαιας, η οδός Τσαλδάρη (παλαιά οδός 8 ) άλλαξε όψη με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ που εξασφάλισε η Δημοτική αρχή.
Έχουν  ξεκινήσει τα έργα ανάπλασης όπως η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στους κάθετους δρόμους της Τσαλδάρη (από Τζαβέλλα έως Π. Ράλλη). Αμέσως μετά ξεκινούν οι αναπλάσεις και στους παράπλευρους δρόμους. (Θειρών, Ιωνίας, Καισαρείας, κ.ά.)
Θα ακολουθήσουν νέα υπόγεια συστήματα κάδων, εγκατάσταση ηλεκτρονικών πινακίδων LED, έξυπνα συστήματα παροχής νερού, δράσεις του ΕΒΕΠ για το open mall, αισθητική αναβάθμιση των επιχειρήσεων (αλλαγές στις προσόψεις των μαγαζιών) και δράσεις προβολής.
Όλα τα παραπάνω θα υποστηρίξουν την ουσιαστική αναβάθμιση της περιοχής που μαζί με την επέκταση λειτουργίας του Μετρό μέχρι τον Πειραιά θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την αγορά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
“Διεκδικούμε και κερδίζουμε έργα για την πόλη μας σε όλα τα επίπεδα των δραστηριοτήτων της και των δομών της. Παίρνουμε «πίσω» αυτά που για χρόνια πολλά μας οφείλονταν. Και συνεχίζουμε…” αναφέρει ο δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, Γ. Ιωακειμίδης

About kymaeditor

Check Also

Αγκίστρι: Βεβαίωση διοικητικών προστίμων για παράνομο κάμπινγκ

Πρωινές ώρες χθες πραγματοποιήθηκε εξόρμηση του Αστυνομικού Σταθμού Αγκιστρίου, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Δασονομείου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *