Νίκος Χαρδαλιάς και Χριστόφορος Μπουτσικάκης στην προεκλογική στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας

Είναι οι άγνωστοι θριαμβευτές, που εξασφάλισαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ίσως την μεγαλύτερη εκλογική νίκη της μεταπολίτευσης, τηρουμένων των συνθηκών.

Είπαμε ότι η νίκη έχει πολλούς πατέρες, αυτά όμως που ακούγονται περί των αρχιτεκτόνων του θριάμβου, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε ένα μεγάλο ρίσκο, δίνοντας την απόλυτη εξουσιοδότηση στο Νίκο Χαρδαλιά και τον Χριστόφορο Μπουτσικάκη, αναφορικά με την προεκλογική στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας. Βάζοντας μάλιστα σε δεύτερη μοίρα άλλους στενούς και μάλιστα υπερπροβεβλημένους συνεργάτες και στελέχη.

Την ώρα μάλιστα που άνθρωποι οι οποίοι είχαν τεχνηέντως απομακρυνθεί από το προσκήνιο γιατί θεωρήθηκε ότι έκαναν ζημιά στην παράταξη, όπως ο Νίκος Ρωμανός, επανέρχονται με διάθεση αυτοπροβολής κι αυτοθαυμασμού, Χαρδαλιάς και Μπουτσικάκης έχουν ριχτεί στη μάχη για τις επαναληπτικές εκλογές, με στόχο να κινητοποιήσουν το σύνολο των ψηφοδελτίων ανά την επικράτεια, ώστε να μην υπάρξει χαλάρωση.

«Μπαλάντα στους ποιητές άγνωστοι που ‘ναι», όπως θα έλεγε και ο Καρυωτάκης.

Πηγή:newsbreak

About kymaeditor

Check Also

ΣτΕ: Μπλόκο στις προσλήψεις ιδιωτών σε θέσεις γενικών διευθυντών του ΕΦΚΑ

Ακυρώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του e-ΕΦΚΑ, σύμφωνα με την οποία μπορούν να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *