Οι μύλοι Σαραντόπουλου, η 8χρονη Όλγα και ο Μητροπολίτης

Αδιανόητος είναι ο τραγικός θάνατος που βρήκε την 8χρονη Όλγα στο Κερατσίνι , η οποία  παγιδεύτηκε σε καγκελόπορτα που ζύγιζε μισό τόνο στους Μύλους Σαραντόπουλου  .

Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που είδαν το κορίτσι εγκλωβισμένο και στη συνέχεια νεκρό  όπως προκύπτει από τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας και δεν έκαναν τίποτα να το βοηθήσουν.

Σαν γεγονός μας θλίβει βαθιά όπως και όλους του ανθρώπους που διαμαρτύρονται επίμονα για το θάνατο της 8χρονης αλλά μας ξενίζει και το  ότι  ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου- αν και κατά δηλώσεις  του βαθιά θρησκευόμενος -δεν προσέγγισε το δυσάρεστο γεγονός χριστιανικά. Κάθε άλλο!

Μάλλον το ελικόπτερο με το οποίο κυκλοφορεί ο κ. Σαραντόπουλος ( ο ίδιος  και συχνά με συνεπιβάτη Μητροπολίτη της Περιφέρειας Αττικής) πετά  σε μεγάλο ύψος για να μπορέσει να δει το άψυχο κορμί της 8χρονης και τα ανθρώπινα.

Απόκλιση από τη χριστιανοσύνη έχει και το άλλο χόμπυ του κ. Σαραντόπουλου η συμμετοχή  σε πλειστηριασμούς κατοικιών και εξώσεις πολύτεκνων οικογενειών. Τελικά τη σήμερον αρκεί να είσαι κοσμικός κι ας πάρεις διαζύγιο με τη χριστιανοσύνη και την ανθρωπιά.

 

About kymaeditor

Check Also

Νεκρός εντοπίστηκε Ολλανδός τουρίστας στη Σάμο – Αγνοούνταν έξι μέρες

Νεκρός εντοπίστηκε 75χρονος Ολλανδός τουρίστας στην Περιοχή Λιμνιώνας της Σάμου, όπου τα ίχνη του είχαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *