Πανελλαδικές 2026: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

Με μαθήματα προσανατολισμού συνεχίζονται και σήμερα, Παρασκευή, 5 Ιουνίου οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Υπενθυμίζεται, ότι οι εξετάσεις αρχίζουν στις 8:30 και οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8:00. Η διάρκεια εξέτασης των μαθημάτων είναι 3 ώρες.

Σημειώνεται πως εκτός από τις εκφωνήσεις των θεμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων που ανακοινώνονται από το Υπουργείο Παιδείας, ο σχολιασμός και οι λύσεις τους σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) είναι διαθέσιμα καθημερινά στην ειδική σελίδα του ertnews.gr, Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026.

Πηγή:ert news

About kymaeditor

Check Also

Tμήματα εξ αποστάσεως διδασκαλίας για τα Ελληνόπουλα της Ομογένειας από το Συντονιστικό Γραφείο Βρυξελλών

Tο Συντονιστικό Γραφείο Βρυξελλών σε συνεργασία με τους Εκπαιδευτικούς των χωρών ευθύνης του πρόκειται να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *