Παραδίδει την κομματική του ταυτότητα ο Μιχαλολιάκος

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αναγκάζουν τον Βασίλη Μιχαλολιάκο να πει αντίο στη Νέα Δημοκρατία. Ο νυν δήμαρχος Πειραιά, θέτει τον εαυτό του εκτός της γαλάζιας παράταξης και στις 31 Μαρτίου τις 18.00 στο ΟΛΠ θα ανακοινώσει την αποχώρηση του από το κόμμα της Συγγρού και την  εκ νέου υποψηφιότητά του για τη δημαρχία του Πειραιά, κάνοντας μάλιστα και τον απολογισμό της θητείας του στο μεγάλο λιμάνι.

Με αυτό τον τρόπο ο δήμαρχος θα κάνει πρώτος την αρχή ώστε όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του να παραδώσουν τις κομματικές τους ταυτότητες και να κατέλθουν ως ανεξάρτητοι τόσο ως προς την ουσία όσο και ως προς το τυπικό της υπόθεσης. Άλλωστε, η παράδοση της κομματικής ταυτότητας θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου παλιοί και νέοι να συμμετάσχουν στην παράταξη «Μας ενώνει ο Πειραιάς».

Συνομιλητές του δημάρχου Πειραιά όταν του τίθεται το ερώτημα για το πώς είναι δυνατόν ο δήμαρχος που είναι από τα παλαιότερα στελέχη της Ν.Δ. να παραδώσει την κομματική του ταυτότητα, τονίζουν αφενός ότι «ούτως ή άλλως είναι εδώ και χρόνια ανενεργός» και αφετέρου ότι «το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η αυτοδιοίκηση και η πόλη του, ο Πειραιάς».

About kymaeditor

Check Also

Τα ριζικά του Κλήδονα και τις φωτιές του ‘Αη Γιάννη αναβιώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Το παραδοσιακό έθιμο του Κλήδονα ζωντανεύουν τα ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη την Πέμπτη 20 Ιουνίου  …