Πασχαλινά δώρα στα Ειδικά Σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά

Λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και τσουρέκια για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Ειδικών Σχολείων της πόλης, προσέφερε για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Πειραιά, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Για τον λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, επισκέφθηκαν Ειδικά Σχολεία, όπου προσέφεραν πασχαλινά δώρα και συνεχάρησαν το εκπαιδευτικό προσωπικό  για το σπουδαίο  έργο που επιτελεί.

Πασχαλινά δώρα προσέφεραν στα Ειδικά Σχολεία και οι Πρόεδροι των  Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης κ. Χρήστος Μακρής και κα Δέσποινα Αρβανίτου, καθώς και ο Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας κ. Γεράσιμος Αγγελετάκης.

Σημειώνεται, ότι κατά τη διάρκεια των επισκέψεων στα Ειδικά Σχολεία  τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

About kymaeditor

Check Also

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη γραμμή 1 του Μετρό

Κανομικά διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 1 του μετρό (ΗΣΑΠ). όπου νωρίτερα για τεχνικούς λόγους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *