Πειραιάς: Νέα ληστεία στο Μικρολίμανο μετά από λίγες ώρες

 

Λιγότερο από δύο 24ωρα από την προηγούμενη ληστεία στο Μικρολίμανο, μία νέα ληστεία σημειώθηκε στις 11 το πρωί της Κυριακής (18/1), σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών επί της Ακτής Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο, στον Πειραιά.

Ένας άγνωστος δράστης που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κράνος, εισέβαλε στο κατάστημα κρατώντας έναν μπαλτά και αφού ακινητοποίησε δια της βίας την 23χρονη υπάλληλο, την έδεσε με πλαστικά .

Στη συνέχεια, αφαίρεσε από το ταμείο περίπου 12.000 ευρώ και τράπηκε σε φυγή, ενώ παρά τις έρευνες που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια Πειραιά, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη.

Το συμπέρασμα είναι ότι η ασφάλεια των πολιτών στον Πειραιά είμναι ανύπαρκτη και δεν έχουμε πληροφορίες αν αντιλήφθηκαν τα περιστατιοκά οο πολυάριθμοι εντεταλμένοι αστυνομικοί που φυλάνε νυχθημερόν το ανάκτορο του υφυπουργού στα 200 μέτρα απόσταση από το σημείο των ληστειών,

About kymaeditor

Check Also

Η Στέλλα Κονιτοπούλου στην Πειραϊκή

Η παράδοση ζωντανεύει δίπλα στη θάλασσα, σε μια αυθεντική νησιώτικη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *