Πώς θα κινηθούν τα τρακτέρ των αγροτών στην κάθοδό τους προς την Αθήνα

Στο μπλόκο της Ανθήλης λίγο έξω από τη Λαμία αναμένεται να γίνει η «συνάντηση» των τρακτέρ που έρχονται από Λάρισα και Βόλο με τα τρακτέρ που έρχονται από την Καρδίτσα και τα Φάρσαλα. Το κομβόι με τα τρακτέρ από την Καρδίτσα απέχει περίπου μία ώρα από τη Λαμία για να φτάσει στον κόμβο της Ανθήλης ενώ περίπου δύο ώρες απέχουν τα τρακτέρ που έρχονται από τη Λάρισα και το Βόλο. Στον Κόμβο της Ανθήλης, σύμφωνα με τους διοργανωτές, αναμένονται 80 τρακτέρ και από τα δύο σημεία πολλά αγροτικά και φορτηγά.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι στο κομβόι με τα τρακτέρ από τη Θεσσαλία θα προστεθούν και τρακτέρ από τον κόμβο της Ανθήλης και την περιοχή της Φθιώτιδας και θα κατευθυνθούν προς Αταλάντη. Εκεί θα προστεθούν τρακτέρ από το μπλόκο στον κόμβο της Αταλάντης για θα κατευθυνθούν για να περάσουν τη νύχτα στο Κάστρο Βοιωτίας. Σύμφωνα με τους διοοργανωτές αναμένεται να φτάσουν στο Κάστρο γύρω στις 6.00 το απόγευμα.

Επίσης, σύμφωνα με τους διοργανωτές, αύριο το πρωί θα προστεθούν 70 περίπου τρακτέρ από το μπλόκο των αγροτών στο Κάστρο Βοιωτίας και θα αναχωρήσουν από εκεί για την Αθήνα.

Πηγή:ΑΜΠΕ

About kymaeditor

Check Also

Νίκος Χαρδαλιάς για Γενοκτονία Αρμενίων: «Έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί. Έγκλημα που δεν πρέπει να επαναληφθεί»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής στην εκδήλωση για την 109η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων «Οι Έλληνες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *