Προαστιακός: Τροποποιήσεις δρομολογίων από 10 Φεβρουαρίου λόγω έργων

Αλλαγές σε ορισμένα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου ανακοίνωσε η Hellenic Train,  οι οποίες θα τεθούν σε ισχύ από την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν έως την ολοκλήρωση των εργασιών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΟΣΕ, οι τροποποιήσεις κρίνονται απαραίτητες λόγω έργων στο τμήμα Άνω Λιόσια – Μαγούλα – Άνω Λιόσια.

Οι αλλαγές αφορούν τα τοπικά δρομολόγια του Προαστιακού που εκτελούνται τις καθημερινές στη γραμμή Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο. Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια αυτά δεν θα εξυπηρετούν τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Άνω Λιοσίων, αλλά θα εκκινούν και θα τερματίζουν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό ΣΚΑ.

Οι επιβάτες από τη γραμμή Κιάτου με προορισμό το Αεροδρόμιο και τους ενδιάμεσους σταθμούς, που επηρεάζονται κυρίως από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μπορούν να εξυπηρετηθούν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Άνω Λιοσίων, με επιπλέον αναμονή περίπου 14 λεπτών, με τα επόμενα προγραμματισμένα δρομολόγια.

Σημειώνεται ότι κανονικά θα πραγματοποιούνται τα υπόλοιπα δρομολόγια του Προαστιακού στις γραμμές Πειραιάς – Αεροδρόμιο – Πειραιάς και Πειραιάς – Κιάτο – Πειραιάς.

Επίσης, από την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026 και μέχρι νεωτέρας, η επιβίβαση και η αποβίβαση των επιβατών στους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς Ασπροπύργου και Μαγούλας θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά από την αποβάθρα ανόδου (κατεύθυνση προς Πειραιά).

About kymaeditor

Check Also

Hellenic Train: Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Πειραιάς – Αγ. Ανάργυροι

Σύμφωνα με ενημέρωση του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος, στις 19:52 αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *