Σάμος: Το Λιμενικό διέσωσε 35 αλλοδαπούς ανοιχτά του νησιού – Στο σκάφος επέβαιναν 15 παιδιά

Το πρωί των Χριστουγέννων ένα ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε ένα ακινητοποιημένο ταχύπλοο με αλλοδαπούς επιβαίνοντες στην θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Σάμου.

Το πλήρωμα του ναυαγοσωστικού προέβη στην περισυλλογή των 35 επιβαινόντων του (13 άνδρες, 7 γυναίκες και 15 ανήλικοι), καθώς και του Αφγανού χειριστή του σκάφους.

Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι του Μαλαγαρίου και παραδόθηκαν σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, προκειμένου να οδηγηθούν στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου.

Ο 26χρονος χειριστής, αναγνωρίστηκε από τους υπόλοιπους ως ο διακινητής τους και συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε το σκάφος μεταφοράς.

About kymaeditor

Check Also

Στέφανος Γκίκας: «Η Νησιωτικότητα βρίσκεται πλέον ψηλά στην Εθνική και Ευρωπαϊκή ατζέντα»

Στην Ημερίδα με θέμα «Μικρά Νησιά του Ιονίου: Πρόσβαση, Διασύνδεση και Ποιότητα Ζωής», που πραγματοποιήθηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *