CINEMA STH THALASSA

“Σινεμά στη Θάλασσα” Δύο βραδιές κάτω από τα αστέρια στον Όρμο της Αφροδίτης στις “Ημέρες Θάλασσας 2025”

Σε ένα μοναδικό υπαίθριο θερινό σινεμά δίπλα στο κύμα, μετατρέπεται και εφέτος ο Όρμος Αφροδίτης στην Πειραϊκή, το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου, στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας 2025.

Για ένα διήμερο γεμάτο εικόνες και συναισθήματα, σε μια μαγική ατμόσφαιρα,  μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν αγαπημένες ταινίες,  δίπλα στο κύμα, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με σεζλόνγκ, μαξιλάρες και καρέκλες σκηνοθέτη, έτοιμο να υποδεχθεί επισκέπτες από κάθε γωνιά της Αττικής.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα  Πνευστών του Δήμου Πειραιά, με αγαπημένες μελωδίες θα ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους πριν από κάθε προβολή.

Οι  ταινίες και οι ώρες προβολής για παιδιά και ενήλικες για το Σάββατο 31 Μαΐου,  είναι οι εξής :

20:30 | «Βαϊάνα 2»  παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων.
Μία νέα συναρπαστική περιπέτεια σε ανεξερεύνητους ωκεανούς, αναζητώντας αρχαία μυστικά και νέα νησιά. Η αγαπημένη Βαϊάνα εμπνέει μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι ανακάλυψης.

22:30 | «Η Επιστροφή» (The Return)
Μια συγκλονιστική δραματική μεταφορά της Οδύσσειας του Ομήρου στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστές τους Ρέιφ Φάινς και Ζυλιέτ Μπινός.

Οι  ταινίες και οι ώρες προβολής για παιδιά και ενήλικες για την Κυριακή 1 Ιουνίου,  είναι οι εξής :

20:30 | «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων.

22:30 | «Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου», ταινία δράσης.

 

Η  ξεχωριστή αυτή δράση, πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Εξωστρέφειας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Τουρισμού, το Destination Piraeus και τον Σύλλογο  Ερασιτεχνών Αλιέων «Ο Άγιος Νικόλαος».

About kymaeditor

Check Also

Πειραιάς: PADEL FESTIVAL 2026 Μεγάλη γιορτή αθλητισμού στην πλατεία Κοραή

Σε ένα ανοιχτό γήπεδο αθλητισμού και ψυχαγωγίας, μετατρέπεται από τις 18 έως τις 21 Ιουνίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *