Στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ φιλοξενήθηκε το φετινό 5ο Balkans & Black Sea Forum

Στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς φιλοξενήθηκε το φετινό 5ο Balkans & Black Sea Forum (BBSF 2024), με θέμα “Trading Arteries & Global Supply Chains at Stake”, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, κατά τη διάρκεια του οποίου τονίστηκε ο κρίσιμος ρόλος του μεγαλύτερου λιμένα της χώρας στο εμπόριο και την παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, ως σημαντική πύλη της παγκόσμιας ναυτιλίας.

Το BBSF 2024, το οποίο προάγει σε θεσμικό και επιχειρηματικό επίπεδο τη διασυνοριακή, την ευρωπαϊκή και οικονομική συνεργασία μεταξύ των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, Βαλκανικής και της Μαύρης Θάλασσας, παρακολούθησαν προσωπικότητες από τη διεθνή κοινότητα, διπλωμάτες, επικεφαλής διεθνών οργανισμών και στελέχη επιχειρήσεων.

Μεταξύ των ομιλητών στο φετινό φόρουμ ήταν ο Πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα κ. Xiao Junzheng, ενώ την έναρξη των εργασιών του καθιερωμένου πλέον διεθνούς θεσμού, κήρυξε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος εκπροσώπησε στο συνέδριο τον Πρωθυπουργό.

About kymaeditor

Check Also

Πασχαλινό Παζάρι 2024 στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα  προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο  στο Πασχαλινό Παζάρι που θα πραγματοποιηθεί στις  20 & …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *