Στοιχηματική πλατφόρμα με αχυρανθρώπους ως φορολογικούς εκπροσώπους;

Υπάρχει στοιχηματική ιστοσελίδα  που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, έχει συσταθεί και υπάγεται στη νομοθεσία της Μεγάλης Βρετανίας και εκπροσωπείται φορολογικά από αχυρανθρώπους στην Αθήνα;

Την ίδια στιγμή που ο Έλληνας πολίτης ( με ονοματεπώνυμο και σταθερή διεύθυνση)  πραγματικά κοπιάζει για να ανοίξει ατομική επιχείρηση ελάχιστης οικονομικής δραστηριότητας !

Εντός των ημερών στις δικαστικές αίθουσες  θα συζητηθεί δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ  αχυρανθρώπων και μητρικής εταιρείας.  Η εποπτεύουσα, αρχή φανταζόμαστε, θα γνωρίζει.

Τα μέλη της ΕΕΕΠ βεβαίως σύμφωνα με προ μηνών δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Δημοκρατία’ εξέφρασαν αμφιβολίες για το ποια είναι τα πραγματικά πρόσωπα πίσω από μια σειρά εταιριών που φέρεται να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα  αλλά και ποιος μπορεί να είναι ο πραγματικός εκπρόσωπος . Εξάλλου, ακρογωνιαίος λίθος της αδειοδοτικής διαδικασίας είναι η Έκδοση Αδείας Καταλληλόλητας Προσώπων , σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο που θέσπισε η ΕΕΕΠ και δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ τον περασμένο Αύγουστο. Με τον κανονισμό αυτόν διασφαλίζεται πως δεν θα λάβει άδεια κάποια εταιρία της οποίας ο τελικός δικαιούχος μπορεί να είναι πρόσωπο βιτρίνα .

Θα επανέλθουμε με ονόματα και διαδρομές χρήματος.

About kymaeditor

Check Also

Στους 44 °C έφτασε η θερμοκρασία την Πέμπτη 13/06, ξεπέρασε τους 42 °C στην Αττική

Ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών  με τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *