Ημέρες θάλασσας

Στον Πειραιά η τριήρης «Ολυμπιάς» για τις “Ημέρες Θάλασσας”

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης  υποδέχθηκε στον Πειραιά  την  τριήρη του Πολεμικού Ναυτικού «Ολυμπιάς», το μοναδικό λειτουργικό αντίγραφο της αθηναϊκής τριήρους του 5ου αιώνα π.Χ., για τον εορτασμό των «Ημερών Θάλασσας 2023».

Η τριήρης του Πολεμικού Ναυτικού «Ολυμπιάς» κατέπλευσε στο Πασαλιμάνι, στο ύψος της πλατείας Αλεξάνδρας και θα βρίσκεται στην  πόλη μας έως την Κυριακή 4 Ιουνίου, όπου οι Πειραιώτες και οι επισκέπτες μπορούν να την θαυμάσουν.

 

mpanta-polemikou-naftikouΣτην υποδοχή συμμετείχε  η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, με τον Αρχιμουσικό Πλωτάρχη (Ε) Αντώνη Καραγουδάκη Π.Ν. και τους μουσικούς που «ταξίδεψαν»  σε αγαπημένες μελωδίες με ήχους και μουσικές της ελληνικής θαλασσινής παράδοσης.

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Πειραιά: Δωρεάν «Piraeus Sports Camp» δωρεάν για τα παιδιά της πόλης

O Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας με την υποστήριξη της ΠΑΕ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *