Συνάντηση του δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας με τον πρόεδρο του ΟΛΠ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (09/12), συνάντηση του Δήμαρχου Κερατσινιού-Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο της ΟΛΠ Α.Ε.-Cosco Shipping Γιου Ζενγκ Γκανγκ.
Ο Δήμαρχος έθεσε στο διευθύνοντα σύμβουλο σημαντικά ζητήματα της πόλης τα οποία σχετίζονται άμεσα με δραστηριότητες της εταιρίας.
 Ειδικότερα, συζητήθηκε το θέμα του τέταρτου προβλήτα στην περιοχή της ιχθυόσκαλας, για το οποίο ο Δήμος έχει εκφράσει την αντίθεση του, παράλληλα με την συνολική αντίθεση στο Master Plan της Cosco.
 Ακόμη, τέθηκε το θέμα της εκκρεμότητας παραχώρησης των δυόμισι στρεμμάτων κοντά στο λιμανάκι των αλιέων, για το οποίο ο δήμος διεκδικεί την άμεση και οριστική παραχώρηση του.
 Ο Δήμαρχος έκανε επίσης αναφορά στο ζήτημα της επισκευής των πεζοδρομίων στη Λεωφόρο Δημοκρατίας που ανήκουν σε χώρο της Cosco, ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των κατοίκων του Δήμου μας στο κέντρο Υγείας Κερατσινίου.

Τέλος, συζητήθηκε η επισκευή και η αποκατάσταση του ιστορικού ταινιόδρομου του Κράκαρη, το οποίο έχει χαρακτηριστεί μνημείο νεότερης πολιτιστικής κληρονομιάς. Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής διατυπώθηκε το αίτημα ή της αποκατάστασης από την πλευρά της Cosco ή της παραχώρησης του μνημείου στο Δήμο ώστε να ενταχθεί σε πρόγραμμα αναστήλωσης και αποκατάστασης.

 Για τα θέματα του ταινιόδρομου και των πεζοδρομίων υπήρξε δέσμευση από τη μεριά του διευθύνοντα συμβούλου για την ικανοποίηση τους ενώ για τα υπόλοιπα θα ανακοινώσει τις απαντήσεις τις επόμενες μέρες.

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Κορυδαλλού: 1η Έκθεση Οχημάτων Εποχής

Την Κυριακή 16 Ιουνίου ο δήμος Κορυδαλλού εγκαινιάζει την 1η Έκθεση Οχημάτων Εποχής με θρύλους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *