Tα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά

Ανακοινώθηκαν τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς όπως γνωστοποιεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα εξής:

– χρηματοοικονομική και τραπεζική με κατευθύνσεις χρηματοοικονομική και τραπεζική διοικητική και χρηματοοικονομική ανάλυση για στελέχη.

– Το χρηματοοικονομικό και θεσμικό πλαίσιο των αγορών χρήματος και κεφαλαίων

Τα προγράμματα, προετοιμάζουν νέους αποφοίτους, αλλά και εργαζόμενους, για σταδιοδρομία ως εξειδικευμένα υψηλόβαθμα στελέχη τραπεζών, εταιρειών επενδύσεων, ελεγκτικών/λογιστικών εταιρειών, εταιρειών παροχής συμβουλευτικών και νομικών υπηρεσιών, υπουργείων, εποπτικών αρχών και άλλων οργανισμών του δημόσιου τομέα, καθώς και παραγωγικών επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Τμήματος: http://web.xrh.unipi.gr/

About kymaeditor

Check Also

Καλλιθέα: Σύλληψη 41χρονου για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης

Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *