Θάνατοι λουόμενων σε Αγία Μαρίνα, Πόρτο Ράφτη και Ωρωπό

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή “ΑΛΘΕΑ” Αγίας Μαρίνας Αττικής, 59χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Επίσης  χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή Αγίου Σπυρίδωνα Πόρτο Ράφτη Αττικής, 84χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τέλος χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή Αγίων Αποστόλων Κάλαμου Αττικής, 60χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

About kymaeditor

Check Also

Θάνατος γυναίκας στον Ωρωπό

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Ωρωπού ότι μια γυναίκα, αγνώστων λοιπών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *