Θάνατος λουόμενου στο Καβούρι

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες του Σαββάτου, η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού για περιστατικό 61χρονου αγνοούμενου λουόμενου, στην θαλάσσια περιοχή Μικρού Καβουρίου.
Στην περιοχή μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος καθώς και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς. Ο  άνδρας εντοπίστηκε και περισυνελέγη από το ιδιωτικό σκάφος χωρίς τις αισθήσεις του από την παραπάνω θαλάσσια περιοχή σε απόσταση 70 μέτρων από την ακτή, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ”Ασκληπιείο” Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από τη Λιμενική Αρχή Σαρωνικού που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.

About kymaeditor

Check Also

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Άλσος Βεΐκου

Υπό έλεγχο τέθηκε άμεσα η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα στο περιαστικό άλσος στο λόφο Φιλοθέης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *