Το παραδοσιακό οινοπαντοπωλείο “Ειδικόν” στον Πειραιά προπετοίμασε και φέτος τα βαρέλια του για τη νέα σοδειά της μουστιάς. Για τον Απόστολο Παπακωνσταντίνου , τον ιδιοκτήτη του οινοπαντοπωλείου είναι μια διαδικασία που επαναλαμβάνεται ευλαβικά επί δεκαετίες , με τον ίδιο ακτριβώς τρόπο που το έκανε και ο πατέρας του Αριστείδης που ξεκίνησε τη λειτουργία του καταστήματος το 1920.
Μπορεί οι βαρελάδες να σπανίζουν πλέον , η διαδικασία παρόλα αυτά πραγματοποιείται τυπολατρικά και διδακτικά.
Και του χρόνου!