Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά είχε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει τη σπουδαία διοργάνωση του European Women’s Polo Champions League 2025 στο Εθνικό Κολυμβητήριο “Πέτρος Καπαγέρωφ” , η οποία κορυφώθηκε το Σάββατο 3 Μαΐου με εντυπωσιακούς αγώνες υψηλού επιπέδου και μεγάλες συγκινήσεις.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία και ασφάλεια, προσελκύοντας πλήθος φιλάθλων, επισήμων και εκπροσώπων του ευρωπαϊκού πόλο.
Η ισπανική CN Sant Andreu κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το τρόπαιο, επικρατώντας της συμπολίτισσας Astralpool CN Sabadell με σκορ 9-8, σημειώνοντας μία από τις πιο δραματικές ανατροπές στην ιστορία της διοργάνωσης.
Στον μικρό τελικό, ο Ολυμπιακός ΣΦΠ, με την ισχυρή υποστήριξη του ελληνικού κοινού, επικράτησε εντυπωσιακά της ουγγρικής FTC Telekom Waterpolo με σκορ 18-11, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.
Η επιτυχία του Final Four αποτελεί σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάδειξη της Ελλάδας ως προορισμού για κορυφαίες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.