Ύδρα: Άγγελος Διαμαντόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με όρεξη και αποφασιστικότητα

Για την Ύδρα:  Άγγελος Διαμαντόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με όρεξη και αποφασιστικότητα για το νησί.,

“Φτάσαμε στην τελική ευθεία, για το ποιός θα αναλάβει τις τύχες της Ύδρας μας, τα επόμενα 5 χρόνια.

       Σήμερα, είμαστε όλοι μάρτυρες μιας λανθασμένης πολιτικής ενός δημοτικού σχήματος, 9 ετών, που δεν έδωσε στο νησί την ώθηση που του αρμόζει, και το έχει αφήσει να “αρμενίζει” σε αχαρτογράφητα νερά και με ένα αύριο αβέβαιο και ασταθές.
Πολλά μεγάλα έργα που είχαν ανακοινωθεί και μπει σε πορεία δημιουργίας, ήδη από την θητεία του αειμνήστου Δημάρχου Άγγελου Κοτρώνη, είναι για 9η χρόνια στην μορφή του “ΘΑ”. Όσα έργα αποπερατώθηκαν, κατά απόλυτα κοινή ομολογία των Υδραίων και ξένων επισκεπτών, μα και τεχνοκρατών και έμπειρων τεχνικών, είναι “προχειροδουλειές” με κακοτεχνίες και αστοχίες
που αν δεν έχουν φανεί όλες, είναι θέμα χρόνου να συμβεί!!
     Μέσα σε όλο αυτό το αβέβαιο πλαίσιο για το αύριο της Ύδρας, συμπορεύομαι με τις ελάχιστες δυνάμεις και γνώσεις μου, στον αγώνα του Μανώλη Καραμήτσου, να αλλάξει το ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ, προς το καλύτερο και χωρίς μεγάλα λόγια και “ΘΑ” !!!!
    Η ενασχόληση με τα κοινά της Ύδρας μας, ήταν χρόνια στις επιθυμίες μου, θέλοντας να προσφέρω στον τόπο για τον οποίο αισθάνομαι ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ γιατί μου έχει προσφέρει, και συμπορεύομαι με τον Μανώλη Καραμήτσο και τον εξαίρετο συνδυασμό του, που εγγυάται για το αύριο της Ύδρας μας:
— ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ,
–ΕΠΙΛΥΣΗ ΖΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ( Ύδρευσης, καθαριότητας, βιολογικού καθαρισμού, επέκταση αφαλάτωσης, αλλαγή πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης κ.α.)
 Μπορούμε να αριθμήσουμε δεκάδες μικρά και μεγαλύτερα έργα που έμειναν στα πολυτελή και πολύφυλλα φυλλάδια και ΔΕΝ έγιναν πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια!
       Για όλους αυτούς τους λόγους και τόσους άλλους, ζητάμε την στήριξη σας, για να φέρουμε την ΑΛΛΑΓΗ που θα διακόψει και θα εκμηδενίσει την ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ και την ΥΠΟΣΧΕΣΙΟΛΟΓΙΑ.
Ο τόπος μας έχει κουραστεί από τα “ΘΑ” που έμειναν “ΘΑ” και από τις υποσχέσεις και από πολιτικές τύπου “ετελείωσε!!”
Όλοι μαζί θα δώσουμε και πάλι στην Ύδρα μας την αρχοντιά που της πρέπει και πίσω θα πρέπει να κοιτάμε ΜΟΝΟ για την ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!!
Μετά τιμής
Άγγελος Διαμαντόπουλος
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος “Μέλλον της Ύδρας”.
Ο Άγγελος Διαμαντόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στην σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΤΕΙ Πατρών, όπου και διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο. Δραστηριοποιείται στο ιστορικό νησί της Ύδρας επαγγελματικά τα τελευταία 22 χρόνια, σαν ασφαλιστικός πράκτορας και επιθεωρητής στο τοπικό κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Ύδρας.

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Κλειστά ΚΕΠ λόγω ανακαίνισης

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας  ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο του έργου «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΕΠ» που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *